Advocaat Ron Verheijen

Rechten heb ik gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Ik begon in 1991 als advocaat-stagiaire in Soest en was daarna (vanaf 1994) advocaat-medewerker in Leiden. Sinds 1998 was ik verbonden aan KJB advocaten, vanaf 2001 als lid van de maatschap.

Met ingang van 1 juni 2017 heb ik mijn eigen praktijk gevestigd op het mooie Texel! Een prachtig eiland waar ik sinds 2015 ook woon.

Ik heb een brede praktijk, gericht op ondernemingen en particulieren. Het accent van mijn werkzaamheden ligt op het gebied van het Bestuursrecht/Omgevingsrecht. Als zodanig adviseer ik cliënten o.a. bij vergunningenkwesties, handhavingszaken en sta ik hen (zo nodig) bij in bestuursrechtelijke procedures.

Ik ben lid van de Vereniging van Bouwrecht Advocaten. Als plaatsvervangend voorzitter en lid van drie Bezwarencommissies van gemeenten in Zuid-Holland, adviseer ik Burgemeester en Wethouders over ingediende bezwaar- en beroepschriften.

Een cliënt over Ron:

“Ik heb me door jou steeds goed ondersteund, geadviseerd en vertegenwoordigd geweten. Daarvoor hartelijke, welgemeende dank. Ik zal wel niet altijd even makkelijk geweest zijn, maar je ging daar rustig en kalmerend mee om. Ook daarvoor dank.”

Ron Verheijen

ron